Prijava

Prijava

Uporabniško ime *
Geslo *
Zapomni si me

Ustvarite nov račun

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.
Ime *
Uporabniško ime *
Geslo *
Preverite geslo *
Email
Preveri email
0
Košarica
V košarici ni izdelkov.

Knjigarna

Z dostavo Po povzetju (Pošta Slovenije) za 2,71 €
Z dostavo Priporočeno (Pošta Slovenija) za 2,10 €
Z dostavo Osebni prevzem za 0,00 €

Ralph Metzner

Toni in tokovi

Ralph Metzner črpa iz intuitivne senzibilnosti in psihoterapevtskih izkustev, ko pripoveduje zelo človeške zgodbe o duhovnem zdravljenju in družinskih spravah skozi prostor in čas.

VEČ O KNJIGI
ibooks 12,99 €   iOS
biblos 12,99 €   iOS, Android
ISBN 9789616943581 | Elektronska knjiga
POVZETEK

Privlačne in izjemno napete zgodbe legendarnega transpersonalnega psihologa Ralpha Metznerja vas bodo prikovale na stol. Njegovo pisanje je zelo jasno, razumljivo in pretkano z globokim védenjem. V knjigi mrgoli napotkov za poustvarjanje alkimistično preoblikovalnih raziskovanj, ki spreminjajo zavedanje in razkrivajo možne vplive iz prejšnjih utelešenj. Metzner opisuje petnajst primerov, ki presenečajo in poučujejo radoveden um, a tudi pomagajo ljudem, ki potrebujejo psihoterapevtsko pomoč. Knjiga vsebuje obilo redkega znanja in pripomore k razumevanju nerazložljivih pojavov, kar omogoča globok zdravilni proces.

O AVTORJU

Ralph Metzner je doktoriral iz klinične psihologije na Harvardski univerzi, kjer je sodeloval s Timothyjem Learyjem in Richardopm Alpertom. Napisal je več kot 100 člankov in nekaj knjig, med katerimi so The Unfolding Self in Green Psychology. Opravlja zasebno psihoterapevtsko prakso in je zaslužni profesor na Kalifornijskem inštitutu za integralne študije v San Franciscu ter predsednik in soustanovitelj fundacije Green Earth. Živi v Sonomi v Kaliforniji.

ODLOMEK

SVET PREDNIKOV IN SVET DUHOVNIH VODNIKOV

Moje trditve temeljijo na več kot tridesetletnih izkušnjah s terapijo prejšnjih življenj in so združljive s spoznanji številnih psihikov in regresoterapevtov, med katerimi so Winafred Lucas, Denys Kelsey, Joan Grant, Kurt Leland, Michael Newton, Sylvia Browne, Caroline Myss in drugi. V življenju nas spremljata dva sveta podpornih in vodečih duš in duhov: svet prednikov in svet duhovnih vodnikov. Oba svetujeta, ko sta naprošena, čeprav nas ne silita ali kakorkoli posegata v odločitve, ki jih sprejemamo s svobodno voljo. Ko nas vodita in nam svetujeta v sanjah in intuitivnih prebliskih, se ju le včasih zavedamo ali pa sploh ne, Brž ko sprejmemo stvarnost njune navzočnosti, lahko z vajo stopnjujemo spomin in zavestno sprejemanje njunega vodenja in nasvetov.
Svet prednikov sestoji iz duš – ne osebnosti – staršev in starih staršev po materini in očetovi strani, včasih zajema tudi daljne prednike in sorojence staršev. To so duše, ki nas spremljajo v sedanjem življenju in nas lahko vodijo in nam svetujejo glede vprašanj in težav v tokratnem utelešenju. Ni pomembno, ali se starši ali stari starši osebno zavedajo svoje vloge na dušni ravni, čeprav včasih pretirano vsiljujejo svoje vodstvo. Morda imamo prav zaradi tega bolj čisto in manj nastlano povezavo z dušami staršev in prednikov po njihovi smrti, ko se veliko manj ukvarjajo z vodenjem skozi podrobnosti naše življenjske poti.
Globina osebne povezave s posameznimi predniki je zelo različna – po naravi so nam nekateri bližji od drugih. Ni nujno, da so bili v življenju modre ali duhovne osebe. Toda ker so na drugi strani ločnice med življenjem in smrtjo, lahko posredujejo koristne poglede in celo družinske skrivnosti, ki jih živeči družinski člani sploh ne poznajo. Naj navedem samo en primer: če oseba dvomi o tem, kdo je pravzaprav njen oče, lahko razkrije resnico le zavestna interakcija z materino dušo - pred smrtjo ali po njej. Zatorej so predniške duše izjemno pomembne pri razpletanju včasih zmedenih in prikritih linij družinske karme.
Svet duhovnih vodnikov, ki ga navadno zaznavamo kot nekako »višjega« in bolj oddaljenega od sveta prednikov, sestoji iz skupine vodnikov ali duhovnih učiteljev, nekaterih človeških, nekaterih mogoče šamanskih živali moči ali božanskih duhov, ki jih poznamo iz mitov in videnj. To so duše-duhovi, ki nas poznajo in spremljajo skozi številna življenja v različnih obdobjih in prostorih. Z njimi se srečamo po smrti, ko nastopi čas za ogled in oceno vsega, kar smo se naučili v pravkar sklenjenem zemeljskem življenju. Povedo nam, katere načrte in naloge imamo v višjih svetovih. To je svet bitij, ki nam lahko predajo vedenje o tistih prejšnjih utelešenjih, ki mogoče vplivajo na sedanje okoliščine, in nas pripravijo na možna prihodnja utelešenja. Zaznava tega višjega sveta vodnikov je navadno manj jasna kot zaznava sveta prednikov, povezave in prejeto vodstvo pa postanejo z vajo očitnejše. Po mojih izkušnjah se sveta navadno ne prekrivata – čeprav so možne izjeme, do kakršnih lahko pride, kadar je kateri od prednikov tudi pomemben duhovni vodnik.

KOLOFON

Prevedla VERA ČERTALIČ
Lektoriral GREGA RIHTAR
Oblikoval in tehnično uredil TOMAŽ PLAHUTA
Izdal in založil ENO

PODATKI O KNJIGI

Priročnik
Elektronska knjiga 
© 2018 
ISBN 978-961-6943-58-1 
Cobiss ID 294358272 

Naslov: Toni in tokovi:  duhovnost, reinkarnacija in vpliv prednikov v enteogenski psihoterapiji 
Naslov izvirnika: Overtones and undercurrents:  Spirituality, Reincarnation, and Ancestor Influence in Entheogenic

eKnjige

Živa Voga
Zgodba o mali Dorimu

5,99 €

Dr. Gary Holz
Skrivnosti aboridžinskega zdravljenja

9,99 €

Nina Novak Oiseau
Negotovi koraki

8,99 €

Sarah Napthali
Budizem za matere

16,99 €

Robert A. Johnson
Ona: psihologija ženske

14,99 €

Alberto Villoldo
Zdravilo duha

11,99 €

Anton Tomaž Linhart
Zbrana dela A. T. L.

6,99 €

France Prešeren
Zbrana dela F. P.

11,99 €

Fran Levstik
Zbrana dela F. L.

8,99 €

Josip Jurčič
Zbrana dela J. J.

12,99 €

Nace Novak
Camino

12,99 €

Alejandro Jodorowsky
Učitelj in čarovnice

17,99 €

Hana-bi in Mark Požlep
Komarjeva druščina

5,49 €

Margery Williams
Baržunasti zajček

9,99 €

Emilie Pine
Pišem sebi

14,99 €

Alenka Košorok Humar
Hormonska joga

18,99 €

Alejandro Jodorowsky
Psihomagija

19,99 €

Jeremy Narby
Kozmična kača

14,99 €

Michael Leunig
Kodrček piše Pižami

11,99 €

Erri De Luca
Teža metulja

13,99 €

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider
Z Enovicami vas bomo obveščali o novostih, popustih in ostalih ugodnostih.
Please wait

Eno d.o.o.

Rutarjeva ulica 2 • 5000 Nova Gorica • Slovenija

zalozba@eno.si • www.eno.si

facebookinstagramtwittermail
© 2019 Eno d.o.o.