Prijava

Prijava

Uporabniško ime *
Geslo *
Zapomni si me

Ustvarite nov račun

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.
Ime *
Uporabniško ime *
Geslo *
Preverite geslo *
Email
Preveri email
0
Košarica
V košarici ni izdelkov.

Knjigarna

Z dostavo Po povzetju (Pošta Slovenije) za 2,96 €
Z dostavo Priporočeno (Pošta Slovenija) za 2,30 €
Z dostavo Osebni prevzem za 0,00 €

Alberto Villoldo

Srce šamana

Zgodbe, sanje in starodavni obredi, nanizani v knjigi Srce šamana, vodijo na potovanje v sveti svet amazonskih šamanov, katerih izkustva, modrost in nauki izhajajo iz brezčasnih videnj.

VEČ O KNJIGI
Sales price: 19,00 €
Discount:
19 
ibooks 14,99 €    iOS
biblos 14,99 €    iOS, Android
154 strani | 14.4 x 22 cm | Mehka platnica 
POVZETEK

 V svoji najnovejši knjigi nas Alberto Villoldo prebuja iz dremeža, v katerem živimo, saj nas vabi, naj sanjamo budni. Osredotoča se na svete sanje, efemerno, vendar mogočno vizijo, ki ima moč, da nas vodi k smislu našega bivanja na zemlji in nam razodeva naše mesto v vesolju. Spodbuja nas, naj stopimo na pot svetlobnega bojevnika in prekinemo troje mor, povezanih z varnostjo, smrtnostjo in brezpogojno ljubeznijo, katerih ujetniki smo, in budni prisanjamo boljši in lepši svet.

O AVTORJU

Alberto Villoldo je psiholog in medicinski antropolog, poleg tega pa je izučen v zdravilnih veščinah amazonskih in andskih šamanov. Vodi Šolo o svetlobnem telesu in Središče za energijsko medicino v Čilu. Med njegovimi številnimi uspešnicami so tudi Shaman, Healer, Sage, The Four Insights, Courageous Dreaming in Power Up Your Brain.

ODLOMEK

Nikoli več ne boste to, kar ste v tem trenutku. Na koncu življenja se bo vaše svetlobno telo ločilo od fizične oblike in se lotilo ogledovanja zgodb iz vaše preteklosti. Poklicali boste ljudi, ki ste jih ljubili, in tiste, ki so vas prizadeli, da bi se poslovili, odpustili, poskusili povedati, da jih imate radi in jim odpuščate. Pomembno je dodati, da je v stanju polja zelo težko izraziti ljubezen ali odpustiti. Veliko bolje je izreči te stvari, dokler imate fizično telo, potem ko odvržete svoje zgodbe in preoblikujete sanje o trajnosti. Zgodbe, ki jih ne boste odvrgli in se jih rešili za časa življenja, vas bodo preganjale po smrti. Zato je tako pomembno preoblikovati celotne sanje o varnosti. Šele tedaj boste prepoznali, da niste nobena tistih zgodb in da nobena grozljivih zgodb iz vašega življenja ni pustila sledu v vas, kajti čeprav so bile stvarne, niso bile resnične. Ko boste naslednjič naložili na ogenj, opazujte, kako plameni osvobajajo snope sončne svetlobe, ki so se ovili okoli debla, medtem ko se je zemlja vrtela okoli sonca. Ko umiramo, podobno osvobajamo svojo svetlobo. Naše fizično telo, pepel, se vrne zemlji. Naša svetloba se nadaljuje. Naj bom povsem jasen – ne moremo reči, da imamo svetlobno telo. Ravno nasprotno je. Naše svetlobno telo ima fizično telo, ki ga naseljuje na tem planetu za kratek čas. »Jaz sem« se nadaljuje. Ne kot lastnosti, značilnosti, dosežki, temveč kot esenca. Kot svetlobno jajce, osma čakra, prosta in brez vseh odtisov, ki prisilno vodijo v novo rojstvo in življenje, obteženo s tragičnimi zgodbami ljubezni, izgube in obupa. Počakajte trenutek. Mar to ne zveni natančno tako kot zgodba, ki so jo konkvistadorji prodali Indijancem? Ne zveni natančno tako kot krščanska nebesa? Ja in ne. Prvič, krščanska nebesa niso bila dostopna Indijancem, saj je v srednjem veku vladalo prepričanje, da ne Indijanci ne ženske nimajo duše. Pridiganje Indijancem je veljalo za nekakšen šport, saj potrebuješ dušo, da bi lahko bil odrešen. Mimogrede, to je tudi izgovor, s katerim so Indijance gnali, da so garali na poljih kot živali, kajti prav kakor živali naj ne bi imeli duše. Drugič, krščanska nebesa so bila zaprta za nekristjane. Tretjič, odprla naj bi se šele na koncu časov na dan poslednje sodbe.

KOLOFON

Prevedla VERA ČERTALIČ 
Lektoriral GREGA RIHTAR 
Oblikoval TOMAŽ PLAHUTA 
Izdal in založil ENO 
Natisnil PRIMUS DIGITALNI TISK

PODATKI O KNJIGI

Priročnik
154 strani 
Mehka platnica 
© 2019 
14.4 x 22 cm 
ISBN 978-961-6943-62-8 
Cobiss ID 298360320 

Naslov: Srce šamana: zgodbe in prakse svetlobnega bojevnika 
Naslov izvirnika: The heart of the Shaman: Stories and practices of the luminous warrior

Bestselerji

Clarissa Pinkola Estés
Ženske, ki tečejo z volkovi (2019)

26,48 €

Robbie Holz in Christiann Howard
Aboridžinske skrivnosti prebujenja

19,18 €

Robert A. Johnson
Ona: psihologija ženske

16,44 €

Alejandro Jodorowsky
Učitelj in čarovnice

23,74 €

Sergio Bambaren
Delfin

12,33 €

Manca Košir
Čas za modrost

21,00 €

Alejandro Jodorowsky
Psihomagija

26,48 €

Marlo Morgan
Imenovali so jo Dvoje src

13,70 €

Dr. Gary Holz
Skrivnosti aboridžinskega zdravljenja

15,53 €

Alberto Villoldo
Srce šamana

17,35 €

Robert A. Johnson
On: psihologija moškega

16,44 €

Sergio Bambaren
Delfin Danijel

14,61 €

Jeremy Narby
Kozmična kača

21,00 €

Dr. Suzanne Steinbaum
Žensko srce

26,48 €

Tiziano Terzani
Še en krog na vrtiljaku

35,62 €

Marianne Williamson
Boginja v tebi

14,61 €

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider
Z Enovicami vas bomo obveščali o novostih, popustih in ostalih ugodnostih.
Please wait

Eno d.o.o.

Rutarjeva ulica 2 • 5000 Nova Gorica • Slovenija

zalozba@eno.si • www.eno.si

facebookinstagramtwittermail
© 2019 Eno d.o.o.