Prijava

Prijava

Uporabniško ime *
Geslo *
Zapomni si me

Ustvarite nov račun

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.
Ime *
Uporabniško ime *
Geslo *
Preverite geslo *
Email
Preveri email
Captcha
0
Košarica
V košarici ni izdelkov.

Knjigarna

Z dostavo Dostava (Pošta Slovenija) za 3,50 €
Z dostavo Osebni prevzem za 0,00 €

Thomas Moore

Duše dvojčice

Vodnik, ki nekoliko drugače ponuja filozofijo življenja z dušo in opisuje tehnike za obravnavanje vsakodnevnih težav, ne da bi segali po popolnosti in odrešitvi.

17,35 
288 strani | 14 x 21 cm | Mehka platnica
POVZETEK

Thomas Moore je odraščal v delavski družini v Detroitu v državi Michigan. Obiskoval je katoliško šolo in nato semenišče, kjer je odkril tudi svoj glasbeni talent in željo po študiju filozofije. Diplomiral je iz teologije, nato pa predaval psihologijo in religiologijo na raznih ameriških in kanadskih univerzah. Od 1976 do 1992 se je ukvarjal z zasebno psihoterapevtsko prakso, obenem pa vodil seminarje o arhetipski psihologiji in mitologiji. Zaslovel je po uspehu knjige Nega duše.

O AVTORJU

Naslov “Duše dvojčice” je mišljen v najširšem pomenu; dušo je treba vnesti v vsakršen odnos. Skriva se v družinskih vezeh, na delovnem mestu, v sosedstvu, med sodelavci in med prijatelji, v dolgoletnih poznanstvih in bežnih srečanjih, v družbeno sprejemljivih in v mračnih druženjih. Knjiga širi zamisel o duši dvojčici, tako da bi vsak odnos doživljali polno,in časti tiste redke in globoko zadovoljujoče vezi, ki nas povezujejo z ljudmi, s prijatelji po duši.
Duša si želi in potrebuje intimnost in ljubi domačnost - znan kraj, družino, prijatelje in sosedstvo, kar je del vsakdanjega življenja. Imenitno zamišljene rešitve in mirna, uglajena načela ji ne pomagajo rasti, pa tudi teorije in prepričanja ne prispevajo k njenemu razvoju. Ne ponujam poti iz neizogibnih stisk, ki jih prinaša odnos, niti ne postavljam teorije o njegovem delovanju. Duša ljubi domišljijo in v knjigi vseskozi poudarjam njeno poglabljanje in bogatenje.

KOLOFON

Prevedla BREDA NOVAK
Uredila VERA ČERTALIČ
Lektorirala JASNA KAMIN
Oblikovala BRANKA RADOVIČ
Izdal in založil ENO
Natisnil MATFORMAT
Naslov izvirnika SOUL MATES

PODATKI O KNJIGI

Priročnik
288 strani
Mehka platnica
© 1998
14 x 21 cm
ISBN 961-90408-9-9

Z Enovicami vas bomo obveščali o novostih, popustih in ostalih ugodnostih.
Please wait

Eno d.o.o.

Rutarjeva ulica 2 • 5000 Nova Gorica • Slovenija

zalozba@eno.si • www.eno.si

facebookinstagramtwittermail
© 2020 Eno d.o.o.