Prijava

Prijava

Uporabniško ime *
Geslo *
Zapomni si me

Ustvarite nov račun

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.
Ime *
Uporabniško ime *
Geslo *
Preverite geslo *
Email
Preveri email
0
Košarica
V košarici ni izdelkov.

Knjigarna

Z dostavo Po povzetju (Pošta Slovenije) za 2,71 €
Z dostavo Priporočeno (Pošta Slovenija) za 2,10 €
Z dostavo Osebni prevzem za 0,00 €

Robbie Holz in Christiann Howard

Aboridžinske skrivnosti prebujenja

Ganljiva knjiga spominov na izjemno potovanje, zgodba o čudežnih ozdravljenjih in dogodivščinah v duhovnem svetu in ključ do razumevanja samozdravljenja na umski, telesni in duhovni ravni.

VEČ O KNJIGI
ibooks 12,99 €   iOS
biblos 12,99 €   iOS, Android
ISBN 9789616943529 | Elektronska knjiga
POVZETEK

Aboridžinske skrivnosti prebujenja je knjiga ganljivih spominov o izjemnem potovanju v neznano. Avtorica pripoveduje, kako je ozdravela od hepatitisa C in fibromialgije ter poškodbe možganov, nato pa pri delu z možem, dr. Garyjem Holzem, odkrila svoje zdravilne moči, ki so se razcvetele med obiskom Avstralije, kjer je sodelovala v skrivnih obredih aboridžinskih žensk. Njene zgodbe o zdravljenju odpirajo osupljive nove svetove in so nujno branje za duhovne iskalce in za vse, ki jih zanima alternativno zdravljenje.
Prevzel me je nestvaren občutek brezmejnosti in brezčasnosti, ki je presegal vsakršno intelektualno védenje, da pravzaprav ne obstajata ne prostor ne čas – čutila sem, da ju ni. Izgubila sem občutek, kje se kaj začne ali konča. In tudi občutek o minevanju časa. Vse je bilo medsebojno povezano v brezčasno, brezmejno zavest. Z vsem bitjem sem vedela, da sem del te neskončne zavesti. In v trenutku sem tudi vedela, da to zavedanje enosti ni le v meni, temveč vsenaokrog mene, raztezalo se je neskončno daleč onstran našega vesolja.

O AVTORJU

Robbie Holz je mednarodna predavateljica in svetovalka. Skupaj s pokojnim možem, dr. Garyjem Holzem, je napisala večkrat nagrajeno knjigo Skrivnosti aboridžinskega zdravljenja. Gary ji je predal znanje o aboridžinskih zdravilnih tehnikah, ki se jih je naučil pri aboridžinskem plemenu v avstralski divjini. Po njegovi smrti je odpotovala v Avstralijo, kjer je sodelovala v aboridžinskih zdravilnih obredih. Živi na pacifiškem severozahodu v okolici Seattla. Obiščite njeno spletno stran www.holzwellness.com, lahko pa ji tudi pišete na naslov robbie@holzwellness.com.

ODLOMEK

Neke noči sem se proti jutru nenadoma prebudila. Za zaprtimi vekami sem videla vzorce aboridžinskih simbolov. Bilo je, kot se zgodi, kadar v nekaj strmiš, nato pa zatisneš oči. Kar vidiš za vekami, je negativ tistega, kar si gledal – bela območja so črna, črna pa bela. Podobe, ki sem jih videla, so bile natančno take, posnetek negativa, ki je hitro zbledel, in mu je sledil drugi. Čeprav nisem prepoznala oblik, so me spominjale na aboridžinske poslikave, ki sem jih bila videla: zapletene zgodbe, izražene s pikami in čačkami.
Nagonsko sem vedela, da je to znak, da aboridžinke delajo na meni – da me zdravijo. Pošiljale so prenose, nadgrajevale moj softver, tako rekoč, in odstranjevale, kar mi ni več služilo. Dvigale so moje energijske vibracije za obrede, ki naj bi jih izvajale tisti teden. Vedela sem, da mi pleme pomaga razvijati zavedanje. Ker sem bila pripravljena priti in izkusiti njihovo modrost, jim je bilo dovoljeno, da mi pomagajo. Bila sem hvaležna, čeprav nisem razumela vsega, kar je vključeno v njihovem delu, in nisem vedela, kako dolgo bo trajalo. Še leta pozneje sem se včasih zbudila sredi noči in zagledala ostanke avstralskih vzorcev in čačk na duhovnem zaslonu, preden so hitro zbledeli.
Tudi Karyn je skrbela za svoje duhovno zdravje. Neke noči je začutila, da zgublja stik s stvarnostjo. Veliko je vsrkala, stvari so se vrtinčile okoli nje in želela se je ozemljiti in sestaviti.
Večina žensk, tudi jaz, je že legla k počitku. Nameravala je pripraviti sveti ogenj, zato je vrgla ščepec tobaka v taborni ogenj ter začela moliti za nasvet. Prosila je za vodstvo in pomoč pri razumevanju vsega, kar se je dogajalo v divjini.
Nenadoma se je iz puščave priplazila v svetlobo plamenov ogromna, kosmata tarantela. Velika kot plitev krožnik je merila dva decimetra v premeru, njen trup je bil velik kot človeška pest.
Karyn je izustila ne ravno sveto kletvico.
Prepričana, da je pajek ne zaznava, je z nogo brcnila vanj nekaj prsti, ob čemer je poskočil visoko v zrak naravnost proti njej. Planila je na noge in stekla. Pajek ji je sledil.
Nekajkrat sta obkrožila ogenj, dokler ni malce povečala razdalje in sta si obstala nasproti − vsak na eni strani ognja. Izmaknila se je na eno stran in pajek se je premaknil, da bi ji prekrižal pot. Izmaknila se je na drugo in bil je tam.
Tedaj je pomislila, da ne gre za normalno vedenje, tudi v Avstraliji ne. Čeprav je bilo bitje veliko za pajka, je bilo še vedno stokrat manjše od nje. Uprla je roke v boke in glasno vprašala: »Kaj hočeš od mene?«
Tarantela ji je telepatsko odgovorila: »Kaj hočeš ti od mene? Ti si me poklicala sem.«
Aha! Nasvet. V avstralski divjini preprosto nikoli ne veš, kako se bo kaj pojavilo. »Hvala, ker si mi prišla na pomoč. Kaj me imaš naučiti?« je vprašala.
Potem ko sta se telepatsko pogovorili, se je pajek vrnil v svoj brlog in se verjetno pritoževal nad tem, da so ga zmotili sredi noči.
Hvala bogu, da sem vse skupaj prespala.

KOLOFON

Prevedla VERA ČERTALIČ
Jezikovno pregledal GREGA RIHTAR
Oblikoval TOMAŽ PLAHUTA
Izdal in založil ENO
Natisnil MATFORMAT

PODATKI O KNJIGI

Zgodba
Elektronska knjiga
© 2017
ISBN  978-961-6943-52-9 

eKnjige

Alejandro Jodorowsky
Psihomagija

19,99 €

Majda Aja Kastelic
Tam preko, kjer stojim na eni nogi

3,99 €

Margery Williams
Baržunasti zajček

9,99 €

Robert A. Johnson
On: psihologija moškega

14,99 €

Erri De Luca
Teža metulja

13,99 €

Sarah Napthali
Budizem za matere

16,99 €

Ralph Metzner
Toni in tokovi

12,99 €

Nace Novak
Camino

12,99 €

Alberto Villoldo
Zdravilo duha

11,99 €

Fran Levstik
Zbrana dela F. L.

8,99 €

Ashton Applewhite
Lepota let

12,99 €

Robert A. Johnson
Ona: psihologija ženske

14,99 €

Anton Tomaž Linhart
Zbrana dela A. T. L.

6,99 €

France Prešeren
Zbrana dela F. P.

11,99 €

Emilie Pine
Pišem sebi

14,99 €

Raffaele Morelli
Nismo rojeni za trpljenje

14,99 €

Alejandro Jodorowsky
Učitelj in čarovnice

17,99 €

Živa Voga
Zgodba o mali Dorimu

5,99 €

Josip Jurčič
Zbrana dela J. J.

12,99 €

Manca Košir
Čas za modrost

15,99 €

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider
Z Enovicami vas bomo obveščali o novostih, popustih in ostalih ugodnostih.
Please wait

Eno d.o.o.

Rutarjeva ulica 2 • 5000 Nova Gorica • Slovenija

zalozba@eno.si • www.eno.si

facebookinstagramtwittermail
© 2019 Eno d.o.o.