Preskoči na vsebino

Eno

v septembru je na voljo 24 znižanih knjig.

24 knjig

Košarica

Vaša košarica je prazna

znižane v septembru

24 knjig

Nnakupuj ugodneje s 30% popustom.
24 znižanih

Hvala, ker nas berete

27 let eno

3 knjige ✦ 1 paket

Alberto Villoldo

Alberto Villoldo je več kot dvajset let proučeval šamanske zdravilne tehnike med potomci starodavnih Inkov. V dveh uspešnicah pojasnjuje sistemsko zdravljenje, ki izhaja iz zdravilne moči narave in starodavnih tehnik ameriških staroselcev, ter utemeljuje, zakaj energijsko zdravljenje stopnjuje imunski odziv in je ključno za izbris bolezni iz telesa.

.

.

.

2 avtorici, 4 uspešnice

CLARISSA PINKOLA ESTÉS

Znotraj vsake ženske se skriva naravno in divje bitje, opremljeno z instinkti, intuicijo in brezčasno vednostjo. Clarissa Pinkola Estés jo imenuje Divja ženska in dokazuje, da jo je mogoče in nujno priklicati in oživiti.

* * *

Rachel Naomi Remen

Prebiranje zgodb Rachel Naomi Remen je zdravilno. Ko poslušamo njen glas in glasove tistih, ki so uporabili rane kot vrata v preobrazbo svoje bolečine, naše trpljenje nekako pojame, rane se začnejo celiti, srce se počuti dovolj varno, da se še malo odpre.

.

.

.

.

ugonejši

ugonejši

stara šola zdravljenja

Knjige o šamanskem zdravljenju

Šamani, ki bi jim v »civiliziranem« svetu rekli »vrači«, varujejo pomembno zbirko starodavnih tehnik. Uporabljajo jih za doseganje in vzdrževanje dobrega počutja ter za zdravljenje sebe in članov skupnosti. Šamanske metode so si po vsem svetu osupljivo podobne, tudi pri ljudstvih, katerih kulture se v drugih pogledih zelo razlikujejo in jih že deset tisoče let ločujejo oceani in celine.

Pot šamana, Michael Harner

.

.

.

.

40% popust in ugodnejša cena

Paket Vedci

Globoko v sebi vemo, kaj je prav in kaj narobe, kaj je pravično in kaj krivično, kaj je sreča in kaj nesreča, vemo, kdaj smo odgovorni, in poznamo težave, ki jih prinaša neodgovornost. Kako je torej mogoče, da delamo toliko napak? Ker smo pristranski, nerazumni in ne uporabljamo zdrave pameti.

Epiktet

* * *

V spletni knjigarni nudimo paket Vedci po ugodnejši ceni €79,99 (-40%).
Skupna vrednost knjig v knjigarnah je €133.

.

.

.

.

.

.

.

.

Jestica ✦ blog o hrani

Vsakdanja kuhinjska čarovnija

Jestica ✦ blog o hrani

Vsakdanja kuhinjska čarovnija

Jestica ✦ blog o hrani

Vsakdanja kuhinjska čarovnija

Jestica ✦ blog o hrani

Vsakdanja kuhinjska čarovnija

Vsakdanja kuhinjska čarovnija

Jestica

Fermentirane ajdove palačinke z bezgom

Fermentirane ajdove palačinke z bezgom

Ajda je že sama po sebi zelo zdravo hranilo, fermentacija pa poveča dostopnost hranil in jo naredi bolj prabavljivo z raztapljanjem beljakovin in ogljikovih hidratov v molekule, ki jih telo laž...

Več
Čemaž

Čemaž

Čemaž se ponaša z dolgo zgodovino uporabe in samoniklo raste že od antičnih časov. Deluje antibakterijsko in ščiti pred prehladom in gripo. Tradicionalno so ga uporabljali pri zdravljenju bronhitis...

Več
Vijolica

Vijolica

Vijolice hladijo in vlažijo, njihovo zdravilno sluz v listih pa so v Evropi uporabljali za zdravljenje bolezni suhosti in vročine, recimo za pomiritev suhega kašlja, okužb dihal, bronhitis, viruse...

Več

Eno

Zbirke

Zgodbe, priročniki, biografije, zadnji izvodi, v akciji, otroške in mladinske ... vstopi v zbirke in prelistaj vsebine in nakupuj z ugodnostmi.

Eno Instagram