Preskoči na vsebino

Eno

Košarica

Vaša košarica je prazna

akcija velja do ponedeljka, 4. decembra

veliki popusti, veliko popustov

1 knjiga ➽ 30% popust
2 knjigi ➽ 40% popust
3 knjige ➽ 50% popust

Popusti veljajo za vse knjige.
Vse nakupe bomo nagradili z bezplačno poštnino.

Knjiga šamanov o življenju in prehajanju

Orodja za zdravljenje telesa, uma in duha

Kot mlad antropolog sem s polnim nahrbtnikom sanj in polno glavo zahodnega pojmovanja znanosti ter psihologije prispel v Cusco, glavno mesto inkovskega cesarstva. Peru je bil tedaj nevarna država, v gorskih vaseh so prebivale tolpe teroristov, v deželi sta vladala kaos in družbena neenakost. K sreči sem takoj spoznal starega Indijanca, ki je postal moj prvi mentor. 

Ponosnega na diplomo in globoko prepričanega, da je moje dojemanje resničnosti in človeškega uma edino smiselno, me je čakalo prvo pretresljivo srečanje z njegovim pogledom na svet.

Najprej me je opozoril na razliko med podatki in modrostjo. Da bi se naučil brezčasne modrosti starodavnih Američanov, bi moral najprej izprazniti glavo, prepolno dejstev in podatkov, ki sem jih zamenjeval za znanje.

Neobvladljiva sila nedokončanih zgodb, ki živijo v naši psihi, nas vleče, da se utelešamo v okoliščine, v katerih bomo dobili priložnost celjenja.
***
Vsako preoblikovanje je majhna smrt tistega, kar smo bili, in velika sprememba, dokončanje enega poglavja, da bi stopili v naslednje.

Knjige za vse

Eno je najbolj profilirana založba v Sloveniji s tradicijo izdajanja izrednih vsebin s čudovitimi naslovnicami.

Brez poštnine

Nakupe nad €40 vam bomo dostavili brezplačno na izbrani naslov.

Varna plačila

Izbirate lahko med 4 načini varnih plačil: po predračunu, po povzetju, plačilne kartice in PayPal.

eno

zvrsti in zbirke

Zgodbe, priročniki, biografije, zadnji izvodi, v akciji, otroške in mladinske ... vstopi v zbirke in prelistaj vsebine ter nakupuj z ugodnostmi.